Verzenden en levering

Wij leveren materialen in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en in de grensstreken van Duitsland en België.

Het leveren van de materialen gebeurd met een vrachtwagen met oplegger en kraan. Het lossen van de materialen is vanaf de verharde hoofdweg en de kraan kan de materialen een aantal meters naast de wagen afzetten. De chauffeur zal altijd proberen om op de door u gewenst plek te lossen, dit moet echter wel mogelijk zijn , dit wordt ter plaatse door de chauffeur beoordeeld.

De levertijd van de materialen is 5-7  werkdagen, mits voorradig bij de fabriek. Is een artikel tijdelijk niet op voorraad dan wordt er contact met U opgenomen om u op de hoogte te brengen van de levertijd of om U eventueel een alternatief aan te bieden.

Het is mogelijk om materialen op afroep te bestellen of om een gewenste lever dag aan te geven , U kan dit aangeven in het veld “opmerkingen”. Wij doen ons uiterste best om wensen uit te voeren.

Bij een bestelling < € 1000,- worden € 65,- aan transportkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen > € 1000,- worden de materialen gratis geleverd.